ESKİŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN ALÇAK UÇUŞ UYARISI

 

24 Nisan 2024
ESKİŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN ALÇAK UÇUŞ UYARISI

Eskişehir Valiliği, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 113’üncü yıl kutlamaları kapsamında alçak uçuş gerçekleştirileceği konusunda bir uyarı yayımladı. Valilik, 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı tarafından icra edilecek olan uçuşun gün içerisinde prova amaçlı gerçekleştirileceğini duyurdu.

 

24 Nisan 2024 Çarşamba günü için yapılan duyuruda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 113. yıl dönümü kutlamaları için şehir merkezi üzerinde alçak uçuş yapılacağı belirtildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, halkın bu duruma dikkat etmesi ve gerekli önlemleri alması istendi.

 

Eskişehir Valiliği'nin yayımladığı uyarıda şu ifadelere yer verildi: "24 Nisan 2024 Çarşamba günü Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 113'üncü yıl dönümü kutlamalarına hazırlık kapsamında gün içerisinde şehir merkezi üzerinde prova amaçlı alçak uçuş icra edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.