ESKİ BAKAN MEHMET ALİ YILMAZ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

 

24 Nisan 2024
ESKİ BAKAN MEHMET ALİ YILMAZ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Eski siyasetçi, iş insanı ve eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu. Henüz ölüm nedeniyle ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, olayın şüpheli bir durum taşımadığı belirtildi. Yılmaz'ın cansız bedeni, evine gelen kızı tarafından bulundu.

 

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

 Mehmet Ali Yılmaz, 1948 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu.  Trabzonspor Kulübü başkanlığı yapmasının ardından siyasete adım atan Yılmaz, Trabzon milletvekilliği ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuştu.

Mehmet Ali Yılmaz'ın medya ve turizm alanlarında da çeşitli yatırımları bulunmaktaydı. Trabzonspor Kulübü'nde gösterdiği liderlik ve siyasi kariyeriyle tanınan Yılmaz, Türk sporu ve siyaseti üzerinde önemli bir etki bırakmıştı.

 

(KAYNAK:AA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.