(ÖZEL)YEŞİLÇAM MEDYADAN SES SANATÇISI VE BESTEKAR HAKAN CEMİL SÜSLÜYE ÖDÜL

Yeşilçam Medya’nın gerçekleştirdiği ödül gecesine şehir dışında konserde olduğu için katılamayan Hakan Cemil Süslüye ödülü 5 Nisan günü Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk tarafından verildi 

06 Nisan 2021
(ÖZEL)YEŞİLÇAM MEDYADAN SES SANATÇISI VE BESTEKAR HAKAN CEMİL SÜSLÜYE ÖDÜL

 
Yeşilçam Medya’nın gerçekleştirdiği ödül gecesine şehir dışında konserde olduğu için katılamayan Hakan Cemil Süslüye ödülü 5 Nisan günü Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk tarafından verildi. En İyi Çıkış Yapan Ses Sanatçısı Ödülüne layık görülen ve En Büyük Yalan şarkısına çektiği klibi ile büyük beğeni toplayan Hakan Cemil Süslü yeni çalışmalarıyla Antalya sahnelerinde büyük ses getirmeye hazırlanıyor.
 
HAKAN CEMİL SÜSLÜ KİMDİR?
 
13 Aralık 1990 İstanbul doğumlu olan Hakan Cemil Süslü,  Adnan Menderes Üniversitesi Peyzaj ve süs bitkileri bölümü ve kamu yönetimi mezunu. 14 yaşından beri müzikle uğraşan Söz yazarı ve bestekar Hakan Cemil Süslü, 12 yıldır taksim ve Antalya da birçok mekanda sahne aldı. Müziğiyle olduğu kadar karakteriyle de Antalya da sevilen isimler arasında olan sanatçı için birçok mekan sıraya girmiş durumda.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.