Akseki-Seydişehir karayolu karayollarının çok sayıda iş makinası ile yapmış olduğu çalışmalar ile trafiğe açıldı

Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu karayollarının çok sayıda iş makinası ile yapmış olduğu çalışmalar ile trafiğe açıldı.Edinilen bilgiye göre, Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu dün saat 16.00 sıralarında başlayan kar yağışı etkili oldu. 

25 Mart 2021
 Akseki-Seydişehir karayolu karayollarının çok sayıda iş makinası ile yapmış olduğu çalışmalar ile trafiğe açıldı

Antalya-Konya karayolunda kar sebebiyle felç olan trafik normale döndü

 

Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu karayollarının çok sayıda iş makinası ile yapmış olduğu çalışmalar ile trafiğe açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu dün saat 16.00 sıralarında başlayan kar yağışı etkili oldu. Önce bin 825 metre Alacebel mevkisinde başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde Akseki’den itibaren Seydişehir ilçesine kadar sürdü. Bin 828 metre rakımlı Alacabel ile Seydişehir ilçesi arasında kayan tırların yolu kapatması ve kar yağışının da etkili olması sebebiyle yol tamamen trafiğe kapandı. Sabah saatlerinde ise Karayolları ekiplerinin yoğun çalışması ile yol trafiğe açılabildi.
Akseki ve Seydişehir Bölge trafik ekipleri tarafından araçlar dinlenme tesislerine yönlendirildi. Bir çok araç yılda kaldı. Karayolunda ise bazı maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Alacabel karayolları ekipleri ise yolu genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Bin 825 metre rakımlı Alacebel’de ise kar kalınlığı yer yer 50-60 santimetreye ulaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.