Antalya Emniyeti’nden 176. Yıl Klibi

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü; Emniyet Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında kutlanan 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle bir video klip hazırladı. Klipte millete güven, suça ve suçlulara ise gözdağı verildi. 

09 Nisan 2021
 Antalya Emniyeti’nden 176. Yıl Klibi

Millete güven; suça ve suçlulara gözdağı verdiler! Antalya Emniyeti’nden 176. Yıl Klibi...

 

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında kutlanan 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir video klip hazırladı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Polisleri'nin helikopterlerle havadan yaptıkları denetimlerle başlayan klip, Deniz Polisleri ve Motosikletli Yunus Polisleri'nin görüntüleriyle sürdü.

 

SUÇLULARA GÖZDAĞI VERİLDİ
 
Klipte atış ekibi ve Özel Harekat Polisleri'nin görüntülerine de yer verildi. "Turizmin Başkenti" olarak nitelendirilen Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı klip, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından "Dün, bugün ve gelecekte daima milletinin hizmetinde" başlığıyla da paylaşıldı. Çeşitli birimlerdeki polislerin rol aldığı klibi çok sayıda kişi beğenerek paylaştı. Klipte millete güven, suça ve suçlulara ise gözdağı verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.