'Ölmek istemiyorum' deyip soluğu savcılıkta aldı

Antalya'da Aziz Seyis adlı genç kendisinden şikayetçi olan ve uzaklaştırma kararı aldıran kız arkadaşı Gülsüm Demiray’ın kapısına dayanıp bıçakla tehdit etti. "30 saniyen var sonrasına karışmam" diye mesaj yolladı. Gülsüm Demiray, “Ölmek istemiyorum” deyip soluğu savcılıkta aldı. Seyis, “Arabamı çizdiği için kapısını bıçakla çizdim” diye kendisini savundu. 

13 Nisan 2021
'Ölmek istemiyorum' deyip soluğu savcılıkta aldı

 
Antalya'da yaşayan Gülsüm Demiray (22), kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği erkek arkadaşı Aziz Seyis'ten şikâyetçi oldu ve uzaklaştırma kararı çıkarttı. Ancak Aziz Seyis elinde bıçakla Gülsüm Demiray'ın kapısına dayanıp tehdit etti.
 
 Aziz Seyis'in kendisini beğenmediği için bile dövdüğünü iddia eden Gülsüm Demiray yaşadıklarını şöyle anlattı: "İlişkimizin dördüncü ayından itibaren şiddet görmeye başladım.
 
Kemer, silah, bıçak ve daha başka şeylerle şiddet görüyordum. Evimde, onun evinde, dışarıda, arabada, insanların gözü önünde dayaklar yedim. Ayrılmak istediğim zamanda da şiddet görüyordum.
 
Kapıma bıçakla geldi, ertesi gün işyerime gelip silahla ailemi ve beni öldürmekle tehdit etti. Şikayetçi oldum. Uzaklaştırmayı ihlal etti, aradı, mesaj attı. Sokağıma geldi arabasıyla. Uzaklaştırmayı ihlal ettiği zaman arama ve mesaj görüntüleriyle şikayeti ettim. Hiçbir ceza almadı. Ölmek istemiyorum."
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.