Pınar Altuğ'a öyle bir yorum yaptı ki kavgada söylenmez...

1.4 milyon takipçisi var ama bunlardan bazıları dost mu düşman mı belli değil. Sık sık sosyal medya kullanıcılarıyla karşılıklı atışmalarıyla gündeme gelen Pınar Altuğ yine çıldıracak. Geçtiğimiz haftalarda Pınar Altuğ, bir paylaşımında eşi Yağmur Atacan ile ilgili jigolo benzetmesi yapan takipçisini ifşa etmişti. Instagram hesabından yeni bir fotoğrafına "Tam 2 ayın sonunda kuaförüne kavuşup röflesini yaptırmış mutlu Pınar" notunu düşen Pınar Altuğ'a bir takipçisi öyle bir yorum yaptı ki kavgada söylenmez... İşte Pınar Altuğ'u çok senirlendireceğe benzeyen o yorum... 

25 Mayıs 2020
 Pınar Altuğ'a öyle bir yorum yaptı ki kavgada söylenmez...

Geçtiğimiz haftalarda , bir paylaşımında eşi  ile ilgili jigolo benzetmesi yapan takipçisini ifşa etmişti.Pınar Altug, eşi Yagmur Atacan'ın yeni yaşını Instagram'da paylaştığı dans videosu ile kutlamıştı ve bu paylaşımına da bir takipçisi "Benim 5 yaşındaki kızım gördü, 'değiştir anne bunlar sapık mı?' diyor" yorumunu yazmıştı.Pınar Altug "Keşke siz de ona sevgi ve aşkın ne olduğunu öğretseniz de ileride mutlu olsa... Bu arada 5 yaşındaki çocuğun zaten Instagram'a bakmıyor olması gerekir bu da küçük bir not olsun." sözleriyle yanıt vermişti...Instagram hesabından yeni bir fotoğrafına "Tam 2 ayın sonunda kuaförüne kavuşup röflesini yaptırmış mutlu Pınar" notunu düşen Pınar Altug'a bir takipçisi öyle bir yorum yaptı ki kavgada söylenmez... İşte Pınar Altuğ'u çok senirlendireceğe benzeyen o yorum...Pınar Altug'a bir takipçisi "Kuaför çıkışı, bir de estetikçiye gitsen iyi olurdu. Ne o buruş buruşsun" diye yazdı.

 

 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.