PKK üyesi kundakçı yakalandı

Antalya'nın Kumluca ilçesi Adrasan ve Beykonak bölgelerinde 2016- 2017 yıllarında meydana gelen orman yangınlarını çıkardığı belirlenen terör örgütü PKK üyesi F.D., jandarma tarafından yakalandı. 

06 Mart 2021
 PKK üyesi kundakçı yakalandı

PKK’nın kundakçısı yakalandı

 

Antalya'nın Kumluca ilçesi Adrasan ve Beykonak bölgelerinde 2016- 2017 yıllarında meydana gelen orman yangınlarını çıkardığı belirlenen terör örgütü PKK üyesi F.D., jandarma tarafından yakalandı. F.D.'nin ifadesinde, örgüt mensuplarından "Antalya'da orman yangını çıkar, sonra bizim yanımıza gel" talimatı aldığını ve motosikletle aldığı benzinle Kumluca ilçesi Yeşilköy Mahallesi Kızılgedik mevkisindeki ormanlık bölgede orman yangını çıkardığını kabul ettiği öğrenildi. Suçunu itiraf eden F.D. tutuklandı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.