10 adet paket dondurma çalan 2 Rus turist kız polis tarafından yakalandı

Alanya’da bir marketin dolabından 10 adet paket dondurma çalan 2 Rus turist kız polis tarafından yakalandı. 

05 Mayıs 2021
10 adet paket dondurma çalan 2 Rus turist kız polis tarafından yakalandı

 
Antalya'nın Alanya ilçesinde dün öğle saatlerinde bir markette meydana geldi. Marketin dolabından 10 adet paket dondurmayı çeşitli tarihlerde çalan 17 yaşındaki 2 Rus turist kız son anda market sahibi tarafından fark edildi. İş yeri sahibi durumu polise bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine markete gelen polis ekipleri yaşları küçük 2 Rus turist kızı yakaladı. 18 yaşından küçük olan Rus turistler Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü.
 
MARKET SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLMADI
 
Alanya'ya ailesiyle tatile gelen 2 Rus turist kızlar marketten çaldıkları 10 adet paket dondurmaların parasını ailesi tarafından ödenmesi sonucunda Market sahibi şikayetçi olmadı
 
SAVCILIKCA SERBEST BIRAKILDILAR
 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğinde İfadeleri avukat gözetiminde tercüman araclığı ile alındıktan sonra adliyeye sevk edilen kızlar Alanya'ya tatil için aileleriyle birlikte geldikleri ve yarın ülkelerine döneceklerini söylemeleri üzerine savcılıkça serbest bırakıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.