Akseki Salihler'in sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Akseki İlçesi'ne bağlı Salihler Mahallesi'nin içme suyu sorununu ek şebeke imalatı ile çözdü. 

15 Nisan 2021
Akseki Salihler'in sorunu çözüldü

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Akseki İlçesi’ne bağlı Salihler Mahallesi’nin içme suyu sorununu ek şebeke imalatı ile çözdü.

 

Akseki’de yaz aylarında içme suyu şebekesinde basınç düşüklüğü yaşayan Salihler Mahallesi’nin sorunu çözüldü. ASAT’ın 2021 yılı programına aldığı çalışma kısa sürede tamamlandı. Ekipler içme suyu deposundan mevcut şebekeye doğrudan yeni bir hat imal etti. 400 metre uzunluktaki yeni ilave şebeke ile mahalleye sağlanan su miktarı artırıldı. Yapılan çalışma sayesinde özellikle yaz aylarında artan tüketime bağlı olarak bölgede yaklaşık 20 haneyi etkileyen yetersiz basınç sorunu ortadan kaldırıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.