Almanya NRW Eyalet Başkanı Selver Şengül Koordinatörlüğünde ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin’in katılımıyla İkili İş Görüşmeri B2B düzenlendi.

Almanya NRW Eyalet Başkanı Selver Şengül Koordinatörlüğünde ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin’in katılımıyla İkili İş Görüşmesi B2B düzenlendi. 

06 Ekim 2020
Almanya NRW Eyalet Başkanı Selver Şengül Koordinatörlüğünde ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin’in katılımıyla İkili İş Görüşmeri B2B düzenlendi.

 
Almanya Köln’de Düzenlenen B2B İkili İş Görüşmeleri çerçevesinde Covit-19 Pandeminin ticarete etkileri, üyeler arasında işbirlikleri, Türkiye’deki üreticilerin ve yöneticilerin vizeleri olsa dahi yurt dışına çıkamamaları ve ticaretlerinde ki zorluklar, Almanya ATİK olarak eğitim, kültürel, sosyal ve ekonomi konularda stratejik istişarelerde bulundular.
 
Katılımcılar:
 
Aziz Şahin- ATİK Genel Başkanı
 
Selver Sengül- ATİK NRW Eyalet Başkanı
 
Ali Öztürk- ATİK Hessen Eyalet Başkanı
 
NRW Yönetim Kurulu Üyeleri
 
Sinan Güngör,
 
Yasin Doğan
 
Naim Akkurt- ATİK Köln İstişare Başkanı
 
Sabahattin Kılıç- ATİK Business Club Card Üyeleri
 
Ercan Şimşekoğlu- ATİK Business Club Card Üyeleri
 
Business Club Üye Adayları:
 
Kemal Öğütçü,
 
Ertuğrul Kantar,
 
Hasan Koç,
 
 
Celil Yalçın

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.