Anadolu Birliği Partisi anlamlı akşam yemeğinde buluştu

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, ''İlçe Başkanlarını tanıtımı'', ''Anadolu Birliği ne demektir?'' Anadolu Birliği nereden çıktı?'' bunları açıklamak ve anlatmak için hepimiz buradayız dedi.  

26 Ağustos 2020
Anadolu Birliği Partisi anlamlı akşam yemeğinde buluştu

Anadolu Birliği Partisi'nin düzenlediği organizasyon saat 19.30'da Mall Of Antalya'da gerçekleşti. Akşam yemeğine birçok renkli sima katıldı. Açılış konuşmasını yapan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın konuşmasında şu başlıklara önem gösterdi;
 
 
Bir insanda duruş olmalı!
 
Bir insanda kuruş değil, duruş olmalı. Bugün söylediğini, yarında söylemeli. Yarından sonra da söylemeli,Yaşadığı sürece söylediklerinin arkasında olmalı. Zaman geçtikçe değişmemeli.
 
 
Biz bu yolda kararlıyız!
 
Anadolu Birliği Partisi ekonomisiyle, aldatmayan anlayışıyla, yolu İslam, Allah yolu olan, yolu hepinizin beyninden geçen düşüncesi olan bir çizgiyle memlekete hizmet edecektir. Biz kararlıyız! Biz bu yolda her şeyi göze aldık. Hiçbir eksiğimiz yok. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda 100 yıl önce söylediğini, bugün yaşayan bir Anadolu olarak, biz de yeniden Anadolu diyoruz. 
 
 
26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi Kutlu Olsun!
 
Bu zafer, zaferler zaferidir. Bu zafer Türk'e 2. anayurdu Anadolu'nun kapılarını ardına kadar açmış, geleceğini tayin etmiştir. Türkiye'nin kurulmasını sağlayarak, tüm dünya tarihini kökten değiştirmiştir. Malazgirt Zaferi kutlu olsun. Şehitlerimizin ruhları şad olsun.
 
 
Kimse korkmayacak!
 
Kimse korkmayacak. Herkes özgürce yazacak, okuyacak ve düşüncesini dile getirecek. Bu memlekette Alevisiyle, Lazıyla, Sünnisiyle ve Göçmeniyle herkes eşit haklara sahiptir. Birisi diğerinden üstün gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. Herkes eşit ve özgür! 
 
 
Ne vaaz ne de vaat en güzeli icraat!
 
Bizler icraat yapacağız. Her şey bu milletin son kararına bakar. Eğer siz uyanmazsanız, siz nereye gidiyoruz diye sorgulamazsanız, düşünmezseniz olmaz. 18 yıl, 18 ay hatta 18 gün önce konuştuklarını, olanı biteni bir düşün. Çok uzağa gitmeyin. 200 TL para 2009 yılında sadece 137 dolar ediyordu. Bugün ne kadar ediyor? 25-26 dolar arası. Eriyoruz!
 
 
ANFAŞ Fuar Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı'ya övgü!
 
Kendisi 71 yaşında, 60'tan fazla madalyası var. Türkiye Mlli Sporcusu. Türk bayrağını her yerde dalgalandırıyor. Ve son 5 yıldır bu kadar madalya. Öncesi olsa siz düşünün. Tam heykeli dikilecek adam. Başarılarını anlata anlata bitiremeyiz.
 
 
Tek tek Antalya İlçe Başkanları tanıtıldı ve minnetlerini sundu
 
Anadolu Birliği Partisi Serik İlçe Başkanı Mehmet Ali ŞİMŞEK
 
Anadolu Birliği Partisi Kepez İlçe Başkanı Kadir ÇAĞLAYAN
 
Anadolu Birliği Partisi Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Ali Kanat
 
 
Umut Yasin Kurter - 07 HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.