ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ, “AŞIYA HAYIR” DEDİ

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, “aşı olmayacağını” açıkladı.  Tüm parti teşkilatına da, aşı olunmaması için mesaj yolladı. 

16 Ocak 2021
ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ, “AŞIYA HAYIR” DEDİ

 
Bedri Yalçın yaptığı açıklamada, süreci pandemi ilan edildiğini itibaren bilim dünyasını çok yönlü ve çok taraflı olarak takip etiklerini belirterek, “aşı uygulamasının, gelecekte insanlığı kontrol etmek için başlangıç olacağını” söyledi.   
Sağlık Bakanlığı’na bağlı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Laboratuvarı’nda yapılan  aşı analizi ilgili raporların yayınlanmasını isteyen Yalçın, “Tıbbi tüm ilaçların, hatta en ufacık bir kullanım aracının muhtevası konusunda kullanıcıya açıklayıcı teknik bilgi veriliyorsa, aşı konusunda da verilsin.” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hukuk devleti olduğunu hatırlatan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, “yaslarımızda olmayan Acil Kullanım Onayı (AKO) ile aşı onayları alınması da kaygı verici olduğunu, yarın yaşanacak olumsuzlukların hesabını ağırlaştıracağını” açıkladı.  
Türkiye’nin önümüzdeki günlerde, gündeminin aşı yanlısı ve karşıtları arasında bir çatışma olabileceğini dikkat çeken Yalçın, “bu konuda şimdiden başta siyasiler olmak üzere STK’lara görev düştüğünü” belirtti.   
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.