Antalya Hava Durumu 5 günlük

Antalya’da bugün hava nasıl? 9 Ocak 2021 Cumartesi Hava Durumu verilerine göre Antalya kent merkezinde sağanak yağışlı ve bulutlu bir hava etkili olacak 

09 Ocak 2021
Antalya Hava Durumu 5 günlük

 

Antalya Hava Durumu 5 günlük 9 Ocak 2021 Cumartesi!

 Antalya’da hava sıcaklığı kaç derece? 2021 yılının ikinci haftasında, Antalya’da sıcaklıklar 17 derece civarında. Antalya’da bugünden itibaren hava sıcaklıklarının 14-19 derece dolaylarında seyredeceği ve bugün de sağanak yağışlı ve kapalı bir hava olduğu belirtiliyor. Mevsim ortalamasının üzerinde bir sıcaklık olması bekleniyor.

Antalya’da 5 günlük hava durumu, Antalya 9 Ocak Cumartesi hava yağmurlu mu sorularına yanıt geldi.

Tüm Türkiye’de hava sıcaklıkları hızla düşerken, bazı illerimizden kar yağışı haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye genelinde, sağanak yağış, kar yağışı ve sel baskın uyarıları yapıldı. Antalya’da da sıcaklıklar bugün gün boyu mevsim normalleri üzerinde seyrediyor. Bugün (Cumartesi) 17 derecenin üzerine çıkılmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya bugün 9 Ocak hava durumu: Antalya’da bugün hava sıcaklığı 17 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 70’in üzerine çıkıyor. Bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı havanın tüm gün sürmesi bekleniyor.

9 Ocak Cumartesi Antalya’da hava sağanak yağışlı sıcaklık 17 derece
10 Ocak Pazar Antalya’da hava parçalı az bulutlu sıcaklık 19 derece
11 Ocak Pazartesi Antalya’da hava kapalı sıcaklık 18 derece
12 Ocak Salı Antalya’da hava sağanak yağışlı sıcaklık 18 derece
13 Ocak Çarşamba Antalya’da hava orta şiddetli yağmur sıcaklık 19 derece

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.