ANTALYA’DA PCR TEST 45 DÖNGÜ İLE YAPILIYOR!

TEDBİRLERİN HİÇBİRİ YASAL DEĞİL! 

01 Şubat 2021
ANTALYA’DA PCR TEST 45 DÖNGÜ İLE YAPILIYOR!

Türk biyoloğun PCR test kiti DSÖ listesine girdi - Dünya Gazetesi

 

PCR protokolünü 45 döngü olarak hazırlayarak vaka sayısını artırdığı için, “dolandırıcılıkla suçlanan” Prof. Christian Drosten’in Almanya Berlin’de açılan davayı yakından takip ettiğini söyleyen Anadou Birliği Partisi Genel Başkanı, bugün Antalya’daki hastahanelerde, PCR döngü sayısı konusunda araştırma yaptığını söyledi.

 

Normal PCR teste döngü sayısı  20-30 olması gerekirken, ne yazık ki Antalya’daki  hastahanelerde hala 45 döngü ile teste devam edildiğini  ve bunu bizzat hastahanelere giderek gözlemlediğini, bu nedenle da Antalya’da COVİD-19 olmadığını belirten Bedri YALÇIN, “şuanda dükkanların kapanması veya alınan tüm tedbirlerin hepsinin, bu hatalı PCR testinden kaynaklandığını” belirtti.

 

Bedri YALÇIN bilim insanlarından aldığı bilgileri ile yaptığı açıklamada, “DSÖ pozitif vaka sayısında en önemli hadisenin döngü sayısı olduğunu ve bunun da 14 Aralık 2020 tarihinde bir basın bülteni ile duyurdu. Eğer DSÖ talimatları ile pandemi ilan edildiyse o zaman şimdi DSÖ’nün talimatlarına neden dikkate alınmıyor! Neden hala ısrarla yanlış test sonuçları ile vaka sayılarını hatalı vermeye çalışıyoruz? Bizim bilmediğimiz başka kurumlarda mı var? Onun için bu konu artık sağlık konusu değil, uluslararası bir dolandırıcılık meselesidir. Yanlış döngü ile vaka sayılarını artır, sonra da 15 gün tam, yarım ve hafta sonu kapanalım diyerek milleti canından bezdir, okulları kapat, psikolojisini boz, ekonomisini dağıt, zorla maske taktır, HES kodu diye tuttur. Yetmedi bir de AŞI vurduralım. Bunların hepsinin nedeni artık DSÖ tarafından da kabul edilen fazla döngülü PCR test sonucu olmuştur.” dedi.

Anadolu Partisi Genel Başkanı, “Antalya’da dolayısı ile Türkiye’de vaka sayısı PCR 45 döngü ile çalıştırdığı için vardır. Eğer olması gerektiği gibi yani PCR 20-30 ile çalıştırıldığında vaka sayısı çıkmayacaktır. Salgın büyük yalandır! O zaman bu tedbirler de boştur, zaten yasalara ve kanunlarımız da aykırıdır. Yasalarımız da kanunsuz emir ve yaptırımlar da suç olduğu için bugünden itibaren tedbirlere uyulmaması konusunda halkımıza çağrı yapacağını” ifade etti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.