ASAT Kemer'de sorunlu içme suyu hattını yeniledi

ASAT Kemer'de sorunlu içme suyu hattını yeniledi 

15 Mayıs 2020
ASAT Kemer'de sorunlu içme suyu hattını yeniledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Kemer'de sorunlu içme suyu hattını yeniledi.

ASAT Genel Müdürlüğü Antalya'nın dört bir tarafında kanalizasyon ve altyapı imalatlarına devam ederken, mevcut alt yapı sistemlerinin bakımını ihmal etmiyor. Bu kapsamda Kemer ilçesi Göynük Mahallesi Çomaklar Mevkinde sıklıkla arızaya sebep olan içme suyu borusu ASAT ekiplerince değiştirildi. Çalışma sorunsuz olarak tamamlanırken alınan ilave tedbirler sayesinde vatandaşları mağdur edecek herhangi bir su kesintisi de yaşanmadı. Hattın zaman içinde yıpranan ve arızalara neden olan kısmında yapılan değişiklik sayesinde önemli ölçüde su kaybı önlenirken olası arızaların engellenmesi ile emek ve zaman israfının da önüne geçilmiş oldu. ASAT Genel Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde tüm altyapı hatlarının bakımları rutin olarak yapılıyor. Gerekli görülen durumlarda değişiklik yapılarak yenileniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.