ATİK 129’uncu Almanya İstişare Toplantısı Gerçekleşti

ATİK 129’uncu Almanya İstişare Toplantısı 12 Eylül 2020 tarihinde Dortmund’da Pandemi çalışmaları ve Ekonomi çerçevesinde gerçekleştirildi. 

14 Eylul 2020
ATİK 129’uncu Almanya İstişare Toplantısı Gerçekleşti

 
Toplantıya ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ATİK Genel Başkan Yardımcısı Metin Günerhan, ATİK Almanya Başkan Yardımcısı ve Almanya ATİK Hukuk Komisyonu Başkanı Av.Filiz Eydemir Braun, ATİK Almanya NRW Başkanı Selver Şengül, ATİK Dortmund Başkanı Nafiye Aybar ve ATİK Genel Merkez Sektörler Başkanı  Av. John Jennigs katıldılar.
 
Görüşmelerde ATİK Almanya çalışmaları, Pandemi döneminde ticaret başta olmak üzere sosyal, kültürel ve halk diplomasisi, ATİK Partner kuruluşlarının birlikte entegrasyon  programları yeni sürece göre madde başlıklar üzerinde değerlendirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.