ATİK Almanya Frankfurt Yönetim Kurulu Üyesi Aligül Polat’a ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ATİK Business Club Card Üye kimliğini takdim etti.

ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar; 

16 Eylul 2020
ATİK Almanya Frankfurt Yönetim Kurulu Üyesi Aligül Polat’a ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ATİK Business Club Card Üye kimliğini takdim etti.

 
1. ATİK Business Club Card Üyemizin yaşadığı ülkesi dahil yurt dışı ile koordinasyonları sağlanacak ve bulundukları    süreler içerisinde her alanda üyemize destek ve yardımcı olunmaya çalışılacak.
 
2. Yurt içinde ve yurt dışında olan ATİK Business Club üyesi olan tüm girişimcilerimize uluslararası ticari bağlantılar yapmak için destekler verilecek.
 
3. ATİK Business Club Card sahibi üyemize yaşadığı ülkede ve yurt dışında ticari bağlantılar yapmaları için destek verilecek.
 
4. Ticari olarak ATİK Business Club Card üyelerinin kendi aralarında iş birliği yapmaları için katkıda bulunulacak.
 
5. ATİK Business Club Card sahibi ATİK Ticaret ve İşbirliği Konseyine Ticari olarak üye olan firmalara ATİK  Franchise sistemi Networks ile Dünyanın 58 ülkesinde ve ülkelerin kendi içlerinde bulunan 174 ATİK Başkanlıkları ile firmalarının tanıtımlarına destek olunacak.
 
6. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan ATİK Business Club Card Üyelerimize  kültürel , sosyal ve eğitim alanlarında koordinasyonları konusunda katkıda bulunulacak.
 
7.Sadece ATİK Business Club üyeleri yukarıda belirtiğimiz imkanlardan yararlanabilecek

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.