Ayvalık Tost, Mehter Marşı ile coşkuyla açıldı

Yeni şubesini Konyaaltı'nda Uncalı'ya açan Ayvalık Tost, Mehter Marşları ile şölene imza attı. 

27 Haziran 2020
Ayvalık Tost, Mehter Marşı ile coşkuyla açıldı

DÖRT DÖRTLÜK AÇILIŞ

Antalya'nın tanınmış iş adamı olan Recep Öztürk bugün saat 16.00'da Konyaaltı Uncalı'da yeni açmış olduğu Ayvalık Tost coşkuyla kutlandı. Antalya halkı, Ayvalık Tost'u yalnız bırakmazken yoğun ilgi göstermeyi de ihmal etmedi. Mehter Marşları ve şarkılarla açılan Ayvalık Tost çevreden güzel tepkiler aldı. Görev yapan herkeste maske, kapı girişinde ve lavabolarda dezenfektanlar mevcuttu. Masaların hepsi sosyal mesafeye göre ayarlanmıştı. Hijyeni en ön plana çıkaran Ayvalık Tost, bütün Antalya halkını yeni şubesine bekliyor.

 

ÖNEMLİ İSİMLER AÇILIŞA KATILDI  

Gelen misafirlerin birbirinden şık görüntüleri dikkatten kaçmadı. Herkesin yüzünde gülümsemeler ve sohbetlerinde bol kahkahalar yer aldı.  

 

YILLARDIR HİZMET VERİYOR

Antalya ve Türkiye'ye hizmet veren Ayvalık Tost her geçen gün büyümeye devam ediyor. Temiz ve kaliteli ürünleri sayesinde ise tüm Türkiye'de adından bahsettirmeyi başardı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.