Bakan Koca salgında örnek olan 5 ilimizi açıklamıştı! İşte kentlerin koronavirüs yoğunluk haritası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni vaka sayılarında istikrarlı düşüş sağlayan ve tedbirleri uygulamadaki başarısıyla örnek olan 5 ilimizin; Tekirdağ, Balıkesir, Samsun, Kırşehir ve Düzce olduğunu açıklamıştı. İşte o illerimizin koronavirüs yoğunluk haritası. 

02 Temmuz 2020
Bakan Koca salgında örnek olan 5 ilimizi açıklamıştı! İşte kentlerin koronavirüs yoğunluk haritası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından dün koronavirüs salgınının Türkiye'deki seyrine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Koca salgın sürecinde koronavirüs tedbirlerinin uygulanmasında başarılı olan 5 ilimizi de paylaştı.

ÖRNEK OLAN 5 KENTİMİZ

Bakan Koca, "Yeni vaka sayılarında istikrarlı bir düşüş sağlayan, tedbirleri uygulamadaki başarısıyla örnek 5 ilimiz: Tekirdağ, Balıkesir, Samsun, Kırşehir, Düzce. Tüm illerde başarabiliriz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.