BAŞKAN YÜCEL: KAÇAK YAPILAR YIKILACAK

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde izinsiz kat çıktığı tespit edilen bir otelin kaçak olan bölümlerinin yıkımına başlandı. İlçedeki bir otelin kaçak kat çıktığının tespiti üzerine vatandaşlar CİMER'E şikayette bulundu.  

08 Nisan 2021
BAŞKAN YÜCEL: KAÇAK YAPILAR YIKILACAK

İçişleri Bakanlığı Mülkiye müfettişlerince yazı gönderilmesi üzerine Alanya Belediyesi İmar İskan Müdürlüğü'nce yapılan incelemede Dinek'teki bir otelin tadilat gerekçesiyle 43 odadan 70 odaya çıkarıldığı belirlendi. Ayrıca otele bar, restoran ve hamam bölümlerinin eklendiği tespit edildi. Tebligat gönderilmesinin ardından Alanya Belediyesi yetkilileri gözetiminde otelin kaçak kısımlarının yıkımına başlandığı belirtildi.

KAÇAK DİSKO DA YIKILDI

Öte yandan, Alanya'nın iskele bölgesinde Hazine ve sit arazisi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinin fazladan kat çıktığı tespit edilmişti. Vatandaşların şikayeti sonucu eğlence merkezi Alanya Belediyesi'nin kararıyla yıkılmıştı.

BAŞKAN YÜCEL: KAÇAK YAPILAR YIKILACAK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel daha önce Avsallar ve Okurcalar Mahallesi sahillerinde bazı oteller tarafından izinsiz yapılan iskelelerin İmar Müdürlüğü ve zabıta ekiplerince yıkıldığını belirterek, kaçak yapılara müsaade etmeyeceğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.