BEDRİ YALÇIN 2020 TURİZM GELİŞMELERİNİ DEĞERLENDİRDİ.

Akit Tv deki İş ve Ekonomi programına katılan Anadolu Birliği Partisi Genel başkanı Bedri Yalçın Antalya'da 2020 yılı Turizm sektörünün nasıl geçtiğini anlattı. 

20 Ocak 2021
BEDRİ YALÇIN 2020 TURİZM GELİŞMELERİNİ DEĞERLENDİRDİ.

 
Bedri yalçının Konuşmasından detaylar şu şekilde;
- Dünya'daki covid-19 salgını malesef Antalya'mızda da çok büyük yaralar alçtı.Bu yaraları sarmak hiç kolay değil.Bu yıl beklenilen Antalya'da gerçekleşmedi. Otel işletmelerinin çoğu kapalı durumda.
-Önlem olarak yapılan uygulamalarda yanlışlar var.Turizm Başkenti Antalya diyoruz Fakat Turizm ve Kültür Bakanlığı Ankara'da ilk yanlış uygulama budur.
-Turizm Bakanlığı Siyasetten uzak tutulmalı. Antalya'da önemli iki tane ''T'' var. ''TURİZM'' VE ''TARIM'' bu iki ''T'' siyasi amaç uğruna kullanıldığı için ölmüş durumda.Bu durum devam ettiği sürece bu sektörlerle Dünya'da rekabet etmemiz imkansız.
-Vergi ve Faiz yükleri Turizmcinin üzerinden alınmalı. Turizmcilerin büyük çoğunluğu bu vergi ve faizler  yüzünden borcunu ödeyemez durumda. Bu durum Turizmcinin Turizme ve Turiste bakış açısını olumsuz yönde etkilemektedir.
-Turizmden en önemli Beklentim; Turist yolcuların uçaktan indikleri andan itibaren ''Akıllı Kart'' sistemi geliştirilerek Turistin oteline en rahat şekilde ulaşabilmesinin sağlanması gerekiyor.Ülkemiz ve Antalya'mız için Turizmin daha üst seviyelere gelmesini diliyor Teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.