Büyükşehir'den camilerde temizlik

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya merkezinde başlattığı camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmasına Demre ilçesinde devam edildi. 

15 Nisan 2021
Büyükşehir'den camilerde temizlik

Büyükşehirden camilerde temizlik
 
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya merkezinde başlattığı camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmasına Demre ilçesinde devam edildi. Demre ilçe merkezindeki halkın yoğun olarak kullandığı iki cami, ekiplerce temizlendi.
Demre'ye gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 9 kişilik temizlik ekibi, Demre ilçe merkezindeki Gökyazı Mahallesi'ndeki Demre'nin en büyük camisi olan Bayrakçı Cami ile yine Gökyazı Mahallesi'nde bulunan Çatlak Camii'nde temizlik çalışması yaptı. Ekipler önce makinelerle camilerdeki halıların tozunu aldı, ardından halılar makinelerle yıkandı ve camilere gül suyu sıkıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.