Büyükşehir’den mobil bayram konserler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma nedeniyle bayramı evlerinde geçiren vatandaşlara moral vermek amacıyla Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde mobil konserler düzenledi. Antalyalılar, bayram coşkusuna evlerinden ortak oldu.  

14 Mayıs 2021
Büyükşehir’den mobil bayram konserler

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, tam kapanma döneminde vatandaşlara moral vermek, Ramazan Bayramı coşkusunu evlere taşımak için mobil etkinlikler gerçekleştiriyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası (ABBO) ve yerel sanatçılar, bayramın ilk gününde Konyaaltı ve Kepez ilçelerinde mobil etkinlik araçları ile cadde ve sokaklarda şarkılar ve marşlar seslendirerek, Antalyalılara bayram coşkusu yaşattı. 

CADDELERDE BAYRAM KEYFİ

Rengarenk süslenen Vosvos arabalarının eşlik ettiği mobil etkinliklerde yerel tiyatro sanatçıları ve animasyon ekiplerinden oluşturulan gruplar da yer aldı. Vatandaşlar, evlerinin pencere, balkon ve bahçelerinden etkinliklere alkışlarla katılarak, bayram keyfi yaşadı. Büyükşehir Belediyesi, ‘Bayram Neşesi Özel Programı’ adı altında online etkinlikler de düzenliyor. Bu kapsamda bayramın ilk günü İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı TSM İcra Heyeti online bir konser verdi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.