Çağla Şıkel'den çocuk itirafı: Kızım bebeğim olsun diye yumurtalarımı dondurdum

Armağan Çağlayan'ın YouTube üzerinden yayınlanan programına konuk olan iki erkek annesi Çağla Şıkel, bir kız bebeğinin olmasını hayal ettiğini belirterek bunun için başvurduğu yöntemi anlattı. 

09 Ekim 2020
Çağla Şıkel'den çocuk itirafı: Kızım bebeğim olsun diye yumurtalarımı dondurdum

 
Ünlü manken Çağla Şikel, Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programında özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Programda çocuk yapmanın insanı bencillikten uzaklaştırdığını anlatan Çağla Şıkel, anne olmak için yaratılmış bir kadın olduğunu söyledi. İlk hayalinin kız çocuğu olması olduğunu itiraf eden Şıkel, sonrasında kız çocuğunun k'sini düşündürmeyecek iki tane erkek evladı olduğunu ve bunun için şükrettiğini söyledi. Oğlak burcunun inatçı yapısı nedeniyle hala daha içinde bir yerlerde bir kız çocuğu istediğini açıkladı.
 
ANNE OLMAK İÇİN YUMURTALARINI DONDURTTU
 
Bir gün bir kız çocuk sahibi olacağına inanan Şıkel, bunun için doğru zamanı beklediğini belirtti. İleride bir gün pişman olmamak için tüm önlemlerini aldığını söyleyen Şıkel, yumurtalarını dondurduğunu itiraf etti. Aynı zamanda Çağla Şıkel ilerde evlenip çocuk yapabileceğine dair de itiraflarda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.