Canlı yayında Kılıçdaroğlu'na açıkça soruldu: İmamoğlu ya da Yavaş cumhurbaşkanı adayınız olur mu?

Canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na anketlerde öne çıkan Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş'ın CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olup olamayacağı soruldu. Kılıçdaroğlu bu soruya "Kişisel bazda tartışma doğru değil" yanıtını verdi. 

03 Eylul 2020
Canlı yayında Kılıçdaroğlu'na açıkça soruldu: İmamoğlu ya da Yavaş cumhurbaşkanı adayınız olur mu?

 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu'na son dönemlerde yapılan anketlerde isimleri ön plana çıkan Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş'ın CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olup olamayacağı soruldu. İttifakı yok sayıp aday belirlemeyeceklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Kişisel bazda tartışma doğru değil" ifadelerini kullandı.
 
ABDULLAH GÜL TARTIŞMALARI
 
Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamasıyla gündeme gelen Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığı konusuna da değindi. Kılıçdaroğlu, "Abdullah Gül'ün ismi geçince korkuyorlar, neden korkuyorsunuz? Bu tartışılacak bir şey değil. Seçim 4 ay sonra olsa oturup tartışalım. Hem Erdoğan hem Bahçeli seçimlerin zamanında yapılacağın söylüyorlar. O zaman bekleyeceğiz. Beklerken neleri nasıl yapacağımızı tartışmalıyız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.