Çavuşoğlu, Maltalı mevkidaşı Bartolo'yla bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çalışma ziyareti için Ankara'da bulunan Malta Dışişleri Bakanı Evarist Bartolo ile bir araya geldi. 

13 Nisan 2021
Çavuşoğlu, Maltalı mevkidaşı Bartolo'yla bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Maltalı mevkidaşı Bartolo'yla bir araya geldi
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çalışma ziyareti için Ankara'da bulunan Malta Dışişleri Bakanı Evarist Bartolo ile bir araya geldi.Görüşmeyi Twitter hesabından duyuran Çavuşoğlu, mevkidaşıyla Libya, Kıbrıs, Doğu Akdeniz'deki son gelişmeler ile Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerini ele aldıklarını kaydetti.
 
 
Çavuşoğlu, Bartolo ile aynı zamanda Türk firmalarının Malta'daki yatırımları ve İş Konseyi'nin toplanması hususu ile sağlık alanı dahil, iş birliği imkanlarını görüştüklerini belirterek mevkidaşını haziran ayında düzenlenmesi planlanan Antalya Diplomasi Forumu'na davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.