Corona tedavisi gören AKP’li vekil hastaneye kaldırıldı

Mersin'de evinde corona virüsü tedavisi gören AKP Milletvekili Hacı Özkan, doktorların tavsiyesi üzerine hastaneye kaldırıldı. 

27 Kasım 2020
Corona tedavisi gören AKP’li vekil hastaneye kaldırıldı

Corona tedavisi gören AKP’li vekil hastaneye kaldırıldı

AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın 16 Kasım’da gittiği hastanede, yapılan corona virüsü testi pozitif çıktı.

Evinde tedavi gören Özkan, doktorların tavsiyesi üzerine hastaneye kaldırıldı.

Genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Özkan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “16 Kasım tarihinde vücut kırgınlığı şikayetiyle gittiğim hastanede yapılan Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştı. Hekimlerimizin tavsiyesi üzerine tedavi sürecim evde devam etmekteydi. Genel durumum iyi olmakla beraber bugüne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi yine doktorlarımızın tavsiyesi ile tedbir amaçlı hastane ortamına nakledilmiştir. Hamdolsun ki, endişelenecek bir durumum yok. Rabbimden bize ve tüm hastalarımıza şifa niyaz ediyorum. Temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyarak bu virüsü hep birlikte yeneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.