COVİD-19 PCR YALANININ ALTINDA KALDI

Anadolu Birliği Partisi olarak, bütün yalanın temeli olan PCR testi ile belirledikleri,   “COVİD-19” vaka sayısını bugünden itibaren hatalı olduğu, DSÖ’nün de açıklamaları ile anlaşılmıştır. #PCRyalan #PCRlie 

23 Ocak 2021
COVİD-19 PCR YALANININ ALTINDA KALDI

 
Anadolu Birliği Partisi olarak, bütün yalanın temeli olan PCR testi ile belirledikleri,   “COVİD-19” vaka sayısını bugünden itibaren hatalı olduğu, DSÖ’nün de açıklamaları ile anlaşılmıştır. #PCRyalan #PCRlie
 
Hatırlayacak olursak, 16 Mart 2020 tarihinde COVID-19 medya brifinginde , DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus söyledi: Tüm ülkeler için basit bir mesajımız var: test, test, test. ” demiştir.
-DSÖ Başkanı pandemi ilan edildikten 4 gün sonra neden böyle dedi?
Çünkü pandemi yalanına neden olan COVİD-19 ancak PCR testi ile vaka sayıları üzerinde manipülasyon yapılırdı. Ama yalanları uluslararası kamuoyu baskısı ile çöktü, Portekiz ve Almanya’da dava açıldı!..
Bunun üzerine yalanı ortaya çıkan DSÖ;
 
1-    DSÖ 14 Aralık 2020 tarihinde PCR Testleri ile ilgili 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği 45 Ct-döngüyü fazla buldu!
2-    16 Mart 2020 de “test, test, test. ” diyen DSÖ Başkanın, 20 Ocak 2021 de açıklaması yayınladı. PCR testi döngüsünü değiştiğini hatırlattı. Tabii ki hatalı olduklarını anladılar!. Ama işi işten geçti!. Geride bugün itibari ile yalnızca PCR testi ile buldukları olmayan 96 milyon vaka sayısı kaldı.  
 
Saygılarımla
Bedri YALÇIN
Anadolu Birliği Partisi
Genel Başkanı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.