DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.031.528
ANTALYA HABER

Alanya’nın kırsal yollarında yoğun mesai

10 Ağustos 2026 251 okunma
Alanya’nın kırsal yollarında yoğun mesai
Alanya’nın kırsal yollarında yoğun mesai

Yayla ve mahalle yollarında bakım çalışmaları sürüyor

 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal yollarda bakım onarım ve alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri de ilçenin farklı mahallelerinde yoğun bir şekilde çalışıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçenin kırsal mahalleleri ve yayla yollarında yaz bakımlarına devam ediyor. Dikmetaş, Büyükpınar ve Yeşilöz Yaylası yollarında bakım ve şarampol açma çalışması yapan ekipler, Dim Grup Yolu Gümüşkavak Mahallesi Dim Barajı çevresindeki yol ile Türktaş, Süleymanlar ve Kayabaşı yollarında da bakım onarım çalışması gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bayır, Bayırkozağacı, Taşatan, Yeniköy ve Hacıkerimler grup yollarında da asfalt öncesi hazırlık, istinat duvarı ve stabilize çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

ANTALYA HABER kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.