Gazze'deki Çadır Kent Hedef Alındı: 1 Can Kaybı
Gazze Şeridi'nde yerinden edilen sivillerin sığındığı çadır bölgesi, İsrail ordusu tarafından hava saldırısı ile hedef alındı. Olayda 1 sivil yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.
ANTALYA - Gazze Şeridi'nde insani kriz derinleşmeye devam ederken, yerinden edilmiş sivillerin güvenli bölge arayışıyla sığındığı çadırlara yönelik saldırılar sürüyor. Bölgeden gelen son haberlere göre, İsrail ordusuna bağlı hava unsurları, sivillerin kaldığı bir çadırı hedef aldı.
Edinilen bilgilere göre, gerçekleşen hava saldırısı sonucunda bölgedeki 1 sivil hayatını kaybederken, yaralanan bir diğer kişinin tedavisine devam edildiği bildirildi. Saldırı sonrası bölgede büyük bir yıkım meydana gelirken, yerel kaynaklar sivil kayıpların artmasından endişe edildiğini aktarıyor.
Uluslararası toplumun ateşkes ve insani yardım koridoru çağrıları sürerken, bölgedeki sivil yerleşim alanlarına yönelik gerçekleştirilen bu tür hava saldırıları, bölgedeki güvenlik endişelerini üst seviyeye taşıyor. İsrail ordusundan konuya ilişkin henüz detaylı bir açıklama yapılmazken, saldırının hedefi ve niteliğiyle ilgili bölgedeki gözlemler devam ediyor.
Kaynak: Anadolu Ajansı Antalya Bölge
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bu haber yorumlara kapalıdır.
ANTALYA kategorisindeki diğer haberler

Alanya Kalesi'nde Kaçak Yapılaşmaya Geçit Yok: Yıkım Kararı Uygulandı

Kemer'de Turizm Sezonu Uzatılıyor: Alternatif Rotalar Devrede

Antalya Elmalı, elma üretiminde Türkiye üçüncüsü

Antalya'da Bezirgan seyir terası yoluna kayalar düştü

Alanya’da örnek davranış: 4 bin 900 euroyu sahibine verdi
