YKS Koronavirüs nedeniyle ertelendi
YÖK Başkanı Yekta Saraç, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 25 -26 Temmuz'a ertelendiğini duyurdu.
Saraç, güncel duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Saraç, YKS'nin 25-26 Temmuz'da yapılmasının kararlaştırıldığını açıkladı. YKS'nin 25-26 Temmuz'da yapılması kararlaştırıldı. Saraç, "Soruların kapsamı ve alanları Millî Eğitim Bakanlığı ile uyum içinde, onlardan gelen tekliflere göre şekillenecek. Sınava girecek öğrencilerimiz rahat olsun, daha önce yapılan çerçevede bir sınav olacaktır." dedi.
2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2020-YKS) 20-21 Haziran tarihlerinde, Temel Yeterlik Testi (TYT) 20 Haziran Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) 21 Haziran tarihlerinde yapılacaktı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin hakkına el uzatan karşısında bizi bulur

Deniz Göktaş’ın davasında karar: Tahliye edildi

Ankara'da alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

RTÜK duyurdu: Osmaniye’deki soruşturmaya yayın yasağı

Antalya'da Parke Taşı Satan Yerler ve Doğru Üretici Seçimi
