DOLAR47,77
EURO55,07
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.048.760
HAVA DURUMU

Meteoroloji, yaşananların tekrar yaşanmaması için uyardı!

Meteoroloji, İstanbul'da yarın için kuvvetli gök gürültüsü ve sağanak yağmur beklendiğini duyurdu. Vatandaşlara yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.

07 Temmuz 2020 51,6B okunma
Meteoroloji, yaşananların tekrar yaşanmaması için uyardı!
Meteoroloji, yaşananların tekrar yaşanmaması için uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kuvvetli ve gök gürültülü yağmur beklendiğinin bilgisini paylaşarak vatandaşları oluşabilecek sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'u 'sarı' kategoride uyardı.

Sağanak yağış geliyor! Meteoroloji uyardı, su baskınlarını tekrar yaşamamak için tedbir alın

OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEDBİRLİ OLUNMALI

Yapılan son dakika uyarısında, "Yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

2 HAFTA SU BASKINLARI YAŞANMIŞTI

Diğer taraftan İstanbul'da yaklaşık 2 hafta önce etkili olan ani yağmurlardan dolayı birçok ilçede su ve sel baskını yaşanmıştı.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

HAVA DURUMU kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.