Futbolun efsaneleri Antalya'da buluşuyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Almanya Büyükelçiliği Ankara işbirliğiyle 'Efsaneler Kupası' futbol turnuvasının bu yıl altıncısı düzenlenecek. 6 Kasım'da yapılacak turnuvaya Tanju Çolak, Hamit Altıntop, Hasan Şaş, Sabri Sarıoğlu, İbrahim Yattara, Fabian Ernst ve Ivan Klasnic gibi eski ünlü futbolcular katılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Almanya Büyükelçiliği Ankara işbirliğiyle ‘Efsaneler Kupası’ futbol turnuvasının bu yıl altıncısı düzenlenecek. 6 Kasım’da yapılacak turnuvaya Tanju Çolak, Hamit Altıntop, Hasan Şaş, Sabri Sarıoğlu, İbrahim Yattara, Fabian Ernst ve Ivan Klasnic gibi eski ünlü futbolcular katılacak.
Türk-Alman dostluğunu pekiştirmek adına Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ev sahipliğindeki turnuvanın bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek. ‘Efsaneler Kupası’nda Türk ve Alman futbolunun efsane isimleri yeşil sahada buluşacak. Antalya’da futbol şöleni yaşatacak turnuva 6 Kasım Cumartesi günü Limak Arcadia Sport Resort Hotel’de gerçekleşecek.
EFSANE FUTBOLCULAR SAHADA
Turnuvaya Antalyaspor, Werder Bremen, Galatasaray, Hannover 96, FC Nürnberg, FC Adler veteran takımları ile Akdeniz University All Star Team ve Acun Medya takımları katılıyor. Giriş ve katılımların ücretsiz olacağı maçlarda Tanju Çolak, Hamit Altıntop, Hasan Şaş, Sabri Sarıoğlu, İbrahim Yattara, Ümit Davala, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio ve Christoph Daum gibi birbirinden efsane isimler sahada ter dökecek.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sevgimizi lafta bırakmıyor dev projelerle ortaya…

Sivas'ta kayıp 11 aylık bebek soruşturmasında 6 gözaltı

Vanlı Kara Haydar'ın eşi Çağla Öz Tançalan Van'a götürüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de komşularıyla bir araya geldi

Bakan Çiftçi talimat verdi, 81 ilde tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı
