Kuyumcu çalışanını öldürüp 2 kilo altını alarak kaçtı
Antalya'da sonu cinayetle biten bir soygun yaşandı. Kar maskeli soyguncu kuyumcu çalışanı Abuzer Atakan Gür'ü (48) tabancayla öldürüp yaklaşık 2 kilo altını alarak kayıplara karıştı.
Olay, saat 08.30 sıralarında Kepez ilçesi 15 Temmuz Şehitler Caddesi'ndeki Arıkaya Kuyumculuk'ta meydana geldi. Başında kar maskesi kuyumcu dükkanına giren soyguncu, silahı iş yeri çalışanı Abuzer Atakan Gür'e doğrulttu.
Bu sırada Gür ile soyguncu arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında Gür'ü göğsünden vuran şüpheli, yaklaşık 2 kilo altın bilezik ve takıları alarak kaçtı.
İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Abuzer Atakan Gür'ün yaşamını yitirdiğini belirledi.
İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sevgimizi lafta bırakmıyor dev projelerle ortaya…

Sivas'ta kayıp 11 aylık bebek soruşturmasında 6 gözaltı

Vanlı Kara Haydar'ın eşi Çağla Öz Tançalan Van'a götürüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de komşularıyla bir araya geldi

Bakan Çiftçi talimat verdi, 81 ilde tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı
