MURATPAŞA EKİPLERİ SAHADA
Antalya’da şiddetli yağmur ve fırtına dolayasıyla Muratpaşa Belediyesi ekipleri teyakkuza geçti. Ekipler günün ilk saatlerinden itibaren kent merkezinde 13 ayrı olaya müdahale etti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ‘Turuncu Kod’la uyardığı Antalya kent merkezinde şiddetli yağış ve fırtına günün ilk saatleriyle birlikte etkisini arttırdı. Fırtına, kent merkezinde birçok noktada ağaçların dallarını kırdı, gövdesinden kopardı. Muratpaşa Belediyesi ekipleri de şiddetli yağış ve fırtına dolayasıyla adeta teyakkuz durumuna geçti.

Park ve Bahçeler ve Fen İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler, günün ilk saatleriyle birlikte su basması, ağaç kopması gibi 13 ayrı olaya müdahale etti. Ekipler, son olarak Meydankavağı Mahallesi’nde park halinde bulunan bir aracın üzerine devrilen ağacı kaldırdı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

BBP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Çiçek’ten Rektör Prof. Dr. Kamuran Ero…

Iğdır’da TIR dorsesinde 9 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi

OGM duyurdu; Antalya ve Adana’daki yangınlar kontrol altında

Adalette 6 ayda kapsamlı dönüşüm: 40 faili meçhul dosya aydınlatıldı

Maltepe’de silahlı kavga: Yaralılar var, özel harekat ekipleri sevk edi…
