BDU ULUSLARARASI İŞ İNSANLARI VE DİPLOMATLAR BİRLİĞİ’NDEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL’E ZİYARET
BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği, İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti. Ziyarette, Uluslararası Örgütler, Türk Dünyası, Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler ve diğer uluslararası projeler ile yatırımların ülkemizin "Yüz" yılında Türkiye Cumhuriyeti'ne getirilmesi ve çalışılması konuşuldu.

BDU Genel Başkanı Musa Karademir, Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı, Başkan Vekili Nalan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Kaynar'ın yer aldığı ziyarette, Vali Gül ile BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmaları ele alındı.
Ziyarette, BDU'nun uluslararası örgütler ve ülkelerle yaptığı iş birlikleri ile Türkiye'nin uluslararası alandaki görünürlüğünün artırılması ve yatırımların çekilmesi konusundaki çalışmaları hakkında bilgi verildi. Vali Gül, BDU'nun çalışmalarının Türkiye için önemli olduğunu belirterek, birlik ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette, BDU'nun Türkiye'nin uluslararası alandaki tanıtımı ve yatırımların artırılması konusundaki çalışmalarına destek veren Vali Gül'e plaket takdim edildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Emekli ve memur maaşlarında Ocak 2027 hesabı başladı: İki aylık zam far…

Eylül ayında kiralara yapılabilecek zam oranı belli oldu

TİMBİR Genel Başkanı Basa: Gazetecinin kim olduğunu tarif etmeden ilerl…

Almanya-Türkiye maçı için geri sayım: Filenin Sultanları yarı final peş…

Ağustos enflasyonu yüzde 31,51 oldu
