DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ’NDE EĞLENCELİ ETKİNLİK
Özel bireyler ağaç dikti, can suyunu verdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında özel bireylere anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve bu alandaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla belirlenen 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel bireyler için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

FİDAN DİKİP CAN SUYU VERDİLER
Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde fidan diken öğrenciler gün boyunca farklı etkinliklerle muhteşem bir gün geçirdi. Özel bireyler, fidanlara can suyu verdi. Fidan dikiminden sonra bireyler, bocce oyunu ile hem eğlendi hem de sosyal becerilerini geliştirdi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Türkiye’nin yerli depozito sistemi DOA, COP31’de tanıtılacak

Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığına vekalet edecek

Girne’deki gemi kazasıyla ilgili tüm iddialar incelenecek

Kira sözleşmelerinde e-Devlet dönemi: Zorunluluk için çalışma başlatıldı

Resmi Gazete’de yeni atama kararları
