MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİYLE İLGİLİ CEM GARİPOĞLU'NUN ÖLÜMÜNDE YENİ GELİŞME: PARMAK İZLERİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Münevver Karabulut cinayetiyle gündeme gelen Cem Garipoğlu'nun ölümünden sonra ortaya çıkan otopsi görüntülerindeki morlukların sırrı çözüldü. Yapılan inceleme sonucunda, Garipoğlu'nun ellerindeki morlukların parmak izi çalışması sırasında kullanılan mürekkepten kaynaklandığı belirlendi. 

11 Mayıs 2024
MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİYLE İLGİLİ CEM GARİPOĞLU'NUN ÖLÜMÜNDE YENİ GELİŞME: PARMAK İZLERİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'un 3 Mart 2009'da Bahçeşehir'de Cem Garipoğlu tarafından işlenen cinayeti, ülkede büyük yankı uyandırmıştı. Ancak, Garipoğlu'nun intihar ettiği 10 Ekim 2014 tarihine kadar cinayetle ilgili bazı iddialar gündemde kalmıştı.

 Son günlerde yeniden gündeme gelen iddialar üzerine, Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri kamuoyuna sunuldu. Görüntülerde, Garipoğlu'nun yüzü açık şekilde görülürken, dikkat çeken nokta ise ellerindeki morluklardı.

 Sabah gazetesinin haberine göre, yapılan inceleme sonucunda, bu morlukların jandarma tarafından yapılan parmak izi çalışması sırasında kullanılan mürekkepten kaynaklandığı ortaya çıktı. Bu bulgu, Garipoğlu'nun ölümünün ardından ortaya atılan bazı iddiaları da netleştirdi.

 Cem Garipoğlu'nun ölümünden önceki son görüntüleri de kamuoyuyla paylaşıldı. Görüntülerde, Garipoğlu'nun 9 Ekim'i 10 Ekim'e bağlayan gece cezaevi koridorunda dolaştığı, ardından kendi koğuşuna girdiği ve daha sonra tekrar görüntülerde yer almadığı belirtiliyor.

 Bu gelişmelerin ardından Karabulut ailesi, Cem Garipoğlu'nun mezarında fethi kabir işlemi yapılması talebini avukatları aracılığıyla tekrarladı. Eğer mezardaki bedenin Garipoğlu'na ait olmadığı anlaşılırsa, otopsi ve soruşturma işlemlerini yürüten yetkililer hakkında kamu davası açılması talep edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.