19 MAYIS BAŞKENTTE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANACAK
Ankara Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 17 Mayıs Cuma sanatçı Gülşen konseri ile başlayacak olan kutlamalar; 18 Mayıs Cumartesi Murat Boz ve 19 Mayıs Pazar Mor ve Ötesi konserleriyle devam edecek.
Başkent 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentlileri 19 Mayıs’ta sevdiği sanatçılarla buluşturacak.
19 MAYIS BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANACAK
17 Mayıs Cuma Gülşen’in konseri ile başlayacak olan kutlamalar; 18 Mayıs Cumartesi Murat Boz ve 19 Mayıs Pazar Mor ve Ötesi konserleriyle devam edecek. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenecek olan konserler için saat 16.00’dan itibaren Sıhhiye Zafer Çarşısı önünden ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Jandarma Motosikletli Akrobasi Timimiz TULPAR, Üstün Sürüş Becerileri v…

Samsun’da AFAD’ın İHA Destekli Arama-Kurtarma Yarışması Başladı

Jandarma Ekipleri Malatya Kültür Yolu Festivali’nde Vatandaşlarla Bir A…

JAK ve SAK Timleri Son Bir Ayda 57 Vatandaşımızı Kurtardı

Denizli AFAD Ekiplerince Olası Afetlere Karşı Hazırlık Seviyesini ve Ku…
