22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE YELKEN FISH STEAK HOUSE’A ÖDÜL

Antalya'nın Kaleiçi yat limanında hizmet veren Yelken Fish Steak House, 22. TÖK (Türkiye'ye Önem Katanlar) Ödül Töreni'nde ödüle layık görüldü. Firma yetkilisi Yusuf Şahin tarafından kabul edilen ödül, Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Turgut Bucak tarafından takdim edildi. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE YELKEN FISH STEAK HOUSE’A ÖDÜL

 Deniz ürünleri ve pizza konusunda uzmanlaşan Yelken Cafe Restaurant, taze ve lezzetli deniz mahsulleriyle misafirlerine unutulmaz tatlar sunuyor. İtalyan mutfağının sevilen lezzetlerinden pizzaları da büyük beğeni toplayan restoran, geniş menüsünde çeşitli yabancı mutfaklardan seçme lezzetlere de yer vererek farklı damak zevklerine hitap ediyor.

 Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Yelken Cafe Restaurant, yüksek standartlarda hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Restoran yetkilisi Yusuf Şahin, aldıkları bu prestijli ödülün kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, hizmet kalitesini daha da artırmak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.