22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE TOKSOY AUTO İNŞAAT’A ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 22.si düzenlenen TÖK (Türkiye'ye Önem Katanlar) Ödül Töreni, 27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Gecede çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerini buldu. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE TOKSOY AUTO İNŞAAT’A ÖDÜL

 Bu önemli gecede Toksoy Auto İnşaat da ödüle layık görüldü. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, işlerinin yoğunluğundan dolayı geceye katılamayan Toksoy Auto İnşaat sahibi Eyyüp Toksoy'u ziyaret ederek ödülünü takdim etti.

 Toksoy Auto İnşaat, sektördeki başarılı projeleri ve yüksek kaliteli hizmet anlayışıyla tanınan bir firma olarak öne çıkıyor. Sahip olduğu uzman ekip ve modern yaklaşımıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan Toksoy Auto İnşaat, sektördeki güvenilirliğini her geçen gün artırıyor.

 Ödülü takdim ederken konuşan Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk, "Toksoy Auto İnşaat'ın sektördeki başarısı ve katkıları takdirle karşılanıyor. Bu ödül, firmanın kalitesini bir kez daha kanıtlıyor" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.