22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE SİNEMA VE TİYATRO SANATÇISI BÜLENT KATIOĞLU’NA ÖDÜL

27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen 22. Türkiye’ye Önem Katanlar Ödül Töreni, seçkin konukları ve büyüleyici atmosferiyle unutulmaz anlara sahne oldu. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isim ödüllendirilirken, sanat dünyasından da dikkat çeken isimler ödüle layık görüldü. 

30 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE SİNEMA VE TİYATRO SANATÇISI BÜLENT KATIOĞLU’NA ÖDÜL

 Sinema ve tiyatro sanatçısı Bülent Katıoğlu, bu özel gecede ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı. Bülent Katıoğlu’na ödülü, Yılın Yardımseveri olarak seçilen Şükriye Karaben tarafından takdim edildi. Katıoğlu, ödülünü alırken yaptığı konuşmada, bu ödülün kendisi için ne kadar değerli olduğunu ifade etti.

 Bülent Katıoğlu, sinema ve tiyatro dünyasına olan katkıları ve başarılı kariyeri ile bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Gecenin sonunda sanatçı, izleyicilerden büyük alkış alırken, tebrikleri kabul etti.

 Bu ödül töreni, Türkiye’nin kültürel zenginliklerini ve başarılı isimlerini onurlandırmaya devam ederken, Bülent Katıoğlu gibi yetenekli sanatçıların ödüllendirilmesi, sanat dünyasının geleceği için de büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.