İZMİR'DE KANLI İNFAZ

İzmir'in Konak ilçesinde, 45 yaşındaki Gerçek Atçı otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheli veya şüphelileri yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. 

31 Mayıs 2024
İZMİR'DE KANLI İNFAZ

 Hilal Mahallesi 1210 Sokak'ta, iki çocuk babası Gerçek Atçı (45), kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Çevredeki vatandaşlar, Atçı'nın kanlar içinde olduğunu fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

MÜDAHALE VE İNCELEME

 İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri Gerçek Atçı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Atçı'nın cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 Olay Yeri İnceleme ekipleri, saldırının gerçekleştiği yerde detaylı çalışmalar yürütüyor. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

HALK TEDİRGİN

 Mahalle sakinleri, olayın ardından tedirgin olduklarını belirterek, bu tür olayların daha sık yaşanmaması için yetkililerden önlem alınmasını talep ettiler. Gerçek Atçı'nın ölümüne neden olan silahlı saldırının arkasındaki sebep ve faillerin kimlikleri ise polis soruşturması sonucunda netlik kazanacak.

ADLİ TIP VE AİLE

 Gerçek Atçı'nın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemelerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edilecek.

 

(KAYNAK:İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.