Ünlü İsimlerin Tercihi Seher Aygün'ün İşyeri Kurban Bayramında Yoğun İlgi Gördü

İş kadını Seher Aygün, Kurban Bayramı'nda ünlülerin çiçek ve organizasyon talepleriyle Ankara'daki iş yerini doldurdu. Bayram mesajıyla dikkat çeken Aygün, hoşgörü ve yardımseverliği vurguladı. 

21 Haziran 2024
Ünlü İsimlerin Tercihi Seher Aygün'ün İşyeri Kurban Bayramında Yoğun İlgi Gördü

Kurban Bayramı 'nda, ünlü sanatçıların ve siyasetçilerin çiçek ve organizasyon taleplerini karşılayan iş kadını Seher Aygün 'ün Ankara 'daki iş yeri doldu taştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun talep gören Seher Aygün , bayram mesajıyla dikkat çekti.

Seher Aygün , yayımladığı Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu kutsal bayramda, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, sevgi ve saygıyı ön planda tutarak, birbirimize karşı hoşgörülü ve yardımsever olmalıyız. Kurban Bayramı 'nın ruhuna uygun şekilde, ihtiyaç sahiplerini gözetmeyi ve onların sofralarına birer parça da olsa katkı sağlamayı unutmamalıyız. Bu vesileyle, vatanımız ve milletimiz için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. Tüm sevdiklerinizle birlikte, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir Kurban Bayramı geçirmenizi dilerim."

Seher Aygün 'ün iş yeri, bayram süresince ünlü isimlerin talepleriyle dolup taşarken, sunduğu hizmetlerle de büyük takdir topladı. Bayram coşkusunu ve manevi duyguları yaşatan Seher Aygün , müşterilerinin memnuniyetiyle bir kez daha başarısını kanıtladı.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika Antalya Haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.