Bakırköy açıklarında karaya oturan gemi havadan görüntülendi

 

29 Haziran 2024
Bakırköy açıklarında karaya oturan gemi havadan görüntülendi

Rusya’dan Tunus’a giden Lady Ayana isimli kuru yük gemisi, dün akşam saatlerinde Bakırköy Yeşilköy açıklarında demirledikten sonra karaya oturmuş, yaşanan olay sonrası Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), ekipleri gemiyi kurtarmak için çalışmalara başlamıştı. Sabah saatlerinde ise karaya oturan gemi, dron ile havadan görüntülendi.

“Hızlı tahlisiye botumuz ve Kurtarma römorkörümüz olay yerine ivedilikle yönlendirildi"

Yaşanan olayın ardından Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) olaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Rusya’dan Tunus’a seyir halindeyken Yeşilköy önlerinde demirledikten sonra karaya oturan Lady Ayana isimli 169 metre boyundaki buğday yüklü kuru yük gemisi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüze ait KEGM-3 hızlı tahlisiye botumuz ve Kurtarma-10 römorkörümüz olay yerine ivedilikle yönlendirildi" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK İHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.