Bakan Yerlikaya’dan İzmir Torbalı’da meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama

 

01 Temmuz 2024
Bakan Yerlikaya’dan İzmir Torbalı’da meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, İzmir Torbalı'daki Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan bir kıraathanede bugün meydana gelen patlama hakkında açıklamalarda bulundu. 


Patlama sonrasında İzmir İl AFAD'dan 2 araç ve 9 personel, İl Sağlık Müdürlüğünden 8 ambulans, 2 UMKE ekibi ve toplamda 36 personel olay yerine sevk edildi.


Bu üzücü olayda maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetti, 35 vatandaşımız ise yaralandı. Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

 


Patlamanın nedeni hakkında detaylı incelemeler sürerken, konuya ilişkin tahkikat devam ediyor. Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, gelişmeler hakkında kamuoyunun bilgilendirileceğini belirtti.

 

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:


"Bugün İzmir Torbalı’daki Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan bir kıraathanede ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen bir patlama meydana gelmiştir. Olay bölgesine; İzmir İl AFAD'dan 2 araç 9 personel, İl Sağlık Müdürlüğünden 8 ambulans 2 UMKE ekibi ve 36 personel sevk edilmiştir. Patlamada maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 35 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Konuya ilişkin tahkikat devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.