"Adalet Kayıp Yüzler": Polisiye Severler İçin Sürükleyici Bir Devam Kitabı

 

03 Temmuz 2024
"Adalet Kayıp Yüzler": Polisiye Severler İçin Sürükleyici Bir Devam Kitabı

Polisiye severler için heyecan verici bir haber! Mehmet Ataş'ın kaleminden çıkan "Adalet Kayıp Yüzler", ilk kitap olan "Adalet: Sonun Başlangıcı"nın devamı niteliğinde, serinin ikinci kitabı olarak raflardaki yerini aldı.

Kitap, sıradan bir adamın başına gelen talihsiz olaylar sonucu, adalet arayışı için çıktığı yolda bütün kontrolü kaybedip zincirleme cinayetlerin işlendiği tekinsiz bir ortamda geçen bir hikayeyi anlatıyor. Bu karanlık dünyada katili yakalamak için yoğun çaba sarf eden ve bu uğurda sevdiği birçok insanı kaybeden genç bir komiserin pes etmeden perde arkasında kalanları gün yüzüne çıkarmak için verdiği amansız mücadelesi, okuyucuları soluksuz bırakacak.

Kitabın genel yayın yönetmenliğini Nurcan Ezel Hümay üstlenirken, Memento Mori Yayınları tarafından hazırlanan bu eser, tüm satış platformlarında okuyucularını bekliyor. "Adalet Kayıp Yüzler", polisiye ve gerilim türünde sürükleyici bir macera arayanlar için kaçırılmayacak bir kitap.
 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.