Manavgat'ta Kırmızı Işık İhlali Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

 

05 Temmuz 2024
Manavgat'ta Kırmızı Işık İhlali Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, kırmızı ışık ihlali yapan hafif ticari araca çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza Kavaklı Mahallesi'nde Meydana Geldi

Kaza, Kavaklı Mahallesi'nde yaşandı. 6521 sokaktan Tınaztepe Caddesi istikametine gitmekte olan İkbal Karaot'un kullandığı 07 AYC 368 plakalı motosiklet, kırmızı ışık ihlali yaptığı belirlenen Rafet Biltekin'in kullandığı 16 AP 800 plakalı hafif ticari araca yandan çarptı.

Motosiklet Sürücüsü Yürüyerek Hastaneye Gitti

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü İkbal Karaot, yürüyerek kazanın meydana geldiği yerin yakınında bulunan özel hastaneye gitti. Yaralanan Karaot'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Trafik Kurallarına Uymanın Önemi

Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin trafik kurallarına uyması hayati önem taşıyor. Kırmızı ışık ihlali gibi dikkatsizlikler, ciddi yaralanmalara ve maddi hasarlara yol açabiliyor.

KAYNAK: İHA

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.