Şükriye ve İbrahim Karaben Çifti’nin oğulları Ahmet Karaben, Dünya evine girdi

Songül ve Hakan Şaban Güler çiftinin güzel kızları Cansu ile Şükriye ve İbrahim Karaben çiftinin yakışıklı oğulları Ahmet, dünya evine girdi. 

08 Temmuz 2024
Şükriye ve İbrahim Karaben Çifti’nin oğulları Ahmet Karaben, Dünya evine girdi

 Antalya’nın tanınmış ailelerinden İş İnsanı İbrahim Karaben ve İş Kadını, Siyasetçi Şükriye Karaben, oğulları Ahmet’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Cansu ve Ahmet çiftinin Su Değirmeni Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen düğün törenine iş dünyasından ve siyasetten yoğun katılım oldu.

 Düğün törenine; 27. Dönem Milletvekili Ferudun Bahşi, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, İYİ Parti GİK Üyesi Ali Adnan Kaya, bir önceki dönem EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökçe, Mustafa ve Gülümser Hazar çifti, Burçin ve Ali Boyacı çifti, Fatma Altıntaş ve Durmuş Kaplan çifti, CHP Büyükşehir ve Kepez Meclis Üyesi Adnan Kabaağaç, Antalya Haber Takip Gazetesi ve AHT TV İmtiyaz Sahibi Taner Şahin, Antalya Haber Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Şahin, çeşitli STK temsilcileri, iş dünyasından isimler, siyasiler ve davetliler katıldı.

 Cansu ve Ahmet çiftinin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı. Başkan Uysal’ın kıydığı nikahın ardından evlilik cüzdanını gelin Cansu’ya Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.